Befason familja kineze, adopton nje... gjarper

Qen, mace, por edhe... gjarpërinj. Nga kafshët shtëpiake, një familje nga Dongguan në Kine e ka ekzagjeruar disi, duke kaluar te "adoptimi" i një gjarpri, të cilin e kanë rritur dhe përkëdhelur si të ishte një fëmijë. Tani, pitoni ka arritur në moshën 19 vjeç, është i gjatë 4 metra dhe peshon 100 kg. Fatmirësisht, ky gjarpër i konsideruar si helmues, tregohet shumë i ngrohtë me "adoptuesit" e madje luan lirshëm me djalin 12-vjeçar të familjes.