Çifti, “ngecën” në qarkullim dhe… po bënin dashuri! (video)


Ndodhin edhe këto!
Një tjetër mënyrë gjeti një çift, i papërmbajtur që të “shtynte” orën teksa ishin izoluar në qarkullim për shkak të një aksidenti.
Kështu, citon alb-observer.com, pa e vrarë mendjen fare dhe pa hezituar por nxituan të… zhvisheshin dhe filluan nga “puna”!
Dhe gjithë kjo ndodhte brenda në makinë.
Megjithatë, shoferi i makinës paralele, pasi u përgatit nxori… kamerën dhe filloi të filmonte me takt, por duket qartë dhe “shqetësimi” i tij, gjë që do ta dëgjoni në video!/alb-observer.com/
Pa dashur të zgjatemi që dhe ju, për ata të cilët kanë… kureshtje mund ta shikojnë KETU!