Fëmija trazovaç i ul fustanin nënës së tij…! (video)


Shikoni këtë çamarrok sa trazovaç që është!
Nuk e mbanë vendi, nuk ka “perëndi” që e vë në vijë, madje dhe nëna e tij nuk është asgjë tjetër veçse një lodër e “pavlerë”!
Ende nuk dihen shkaqet e zemërimit të këtij trazovaçi, por një gjë është e sigurt:
“Nuk ka burrë nëne ta bëjë zap!”./alb-observer.com/ Videon e ndiqni KETU!