Shqiptaret Sfidojn Boten Me Kercimin e Cmendur Harlem Shake ( Video )

Shqiptaret Sfidojn Boten Me Kercimin e Cmendur  Harlem Shake , Disa video amatore te bera nga grupe te ndryshme te shoqeris shqiptare dhe kosovare po lundrojn ne internet dhe po sfidojn boten .


Per me teper ndiqni videot me posht :