Mund ta shikoni për 5 minuta vetëm në sy?


“Apokalips”, Minka Kelly me një fustan të zi dhe pa recipeta u shfaq në një mbrëmje gala me shumë miq të tjerë…
Artistja që u shfaq në serialin e NBC “Friday Night Lights”, ndërsa merrte pjesë dhe në xhirimet në transferimin e “Charlie’s Angels” në seria televiziv, ia doli të thithë shikimet dhe të bëhej epiqendra.Gjithashtu, artistja ishte votuar si femra më e nxehtë e viti 2010 nga revista “Esquire” dhe sipas gjasave nuk dot ë humbas këtë titull.