Çmenduri-Anomali?! Gjen “njeri” në vend të rrënjëve të bimës! (foto)


Ka çmend botën mbarë lami i këtij zbulimi të çuditshëm!
Bujku kinez nga provinca e Langzhong, Zheng Dexun, deshi të nxorrte nga toka një rrëzë bime fkeeceflower, por në vend të një rrëze ai nxori një “njeri!”.
Po, po një njeri!
Dhe ky njeri ka duar, këmbë, kokë, sy vesh dhe të gjitha karakteristikat e njeriut.
Është 62 cm i lartë dhe peshon 5.8 kg.
Ndërsa bujku, teksa e pa u habit, madje u tmerrua dhe e vendosi ta rigroposte përsëri.
“Duhet ta fus përsëri brenda në Tokë!”, tha ai.
Por, pas pak ditësh nga shqetësimi i tepërt që i shkaktoi ky zbulim, u detyrua t’ia tregojë dhe të tjerëve./alb-observer.com/