Drejtori bën “orgji”… kurse sekretarja mban “kandilin”! (video)


Drejtori merr në punë një sekretare të re, i tregon asaj në kompjuter një dritare të vogël prej ku mund ta shikojë live drejtorin si dhe i tregon  se cila është bashkëshortja dhe e këshillon se në rast se ajo vjen në zyrë, ta mbajë larg tij.
Por, pak çaste më vonë në zyrë vjen një qenie e mrekullueshme, saqë edhe vetë sekretaret femër befasohen, por pikërisht në atë çast shfaqet drejtorii cili menjëherë e rrëmben dhe drejt e në zyrë, ku pikërisht shikohej live nga sekretarja!
Pas pakfilloi dhimbja e kokës së sekretares, ç’të shikonte!
Drejtori po... nxirrte sytë me atë qenien e mrekullueshme, e cila ishte një “bishë” papërmbajtur fare...
Por, sikur të mos mjaftonte kjonë zyrë vjen dhe bashkëshortja e drejtorit…!/alb-observer.com/
Pa u zgjatur ndiqni në video se ç’ndodhi: