Shokuese! E përplasi përtokë me një grusht pse ishte kokë kuq! Kujdes pamjet janë të ashpra! (video)


Papritur, 23-vjeçari Alex Kosuth-Phillips goditet nga një i panjohur i një restoranti në Birminham, ku ndodhej me she të dashurën e tij.
Ndërsa po festonin ditëlindjen e tij, një i ri i pa joshur e nxori atë me dhunë jashtë restorantit duke e akuzuar për… ngjyrën e flokëve të tij!
“Po festoja ditëlindjen me të dashurën time dhe po hanin një picë në restorantin në fjalë. Papritur një i panjohur, që ishte ulur pranë nesh, diçka i tha të dashurës time. E pyeta se çfarë problemi ka, më tej nuk mbaj mend më asgjë”, deklaroi 23-vjeçari./alb-observer/com/
Duhet theksuar se incidenti ka shkaktuar reagime të forta në Angli për shkak të dhunë së shfrenuar që diktohet ndër të rinjtë.
Kujdes pamjet janë të dhunshme, për më shumë mund të shikoni KETU!