Gol si ky nuk keni parë kurrë… do mahniteni! (video)


Pa diskutim, çfarëdo që të thuash, çfarëdo që përshkruash, nuk do ishin asgjë për këtë super gol…

Edhe pse dikush mund të thotë: “Eh, punë e madhe”, besonani nuk do e thoni dhe do befasoheni!
Janë shumë ele3mnt që luajnë rol kryesor dhe të rëndësishëm në raste të tilla, si pozicioni, momenti, mënyra, koha etj./alb-observer.com/

Por, pa dashur të zgjatemi, po jua lemë gjykim në dorën tuaj: