E pabesueshme! Ndiqni me kujdes se çfarë do ti ndodh zhytësit! (video)


Brenda pak sekondave çdo gjë ndryshoi!
Papritur një zhytës, u ndesh me një delfinë, i cii siç rezultoi kishte qëllime të këqija, pasi i bëri flert dashurie në thellësi të detit!
Specialistët e gjitarëve, pohojnë se shpeshherë sjelljet seksuale të delfinëve meshkuj ndaj gjitarëve të tjerë, janë të dhunshme. Në raste të veçanta, delfinët mundtë të ekspozojnë dhe të tregojnë qëllimet e tyre seksuale ndaj kafshëve dhe gjitarëve të tjerë, pse jo dhe ndaj njeriut, gjë që vërtetohet më së miri nga video që vijon./alb-observer.com/
Për më tepër, pamjet filmike mund ti shikoni KETU!