Tmerri vetë…Vdiq, shkoi në botën tjetër, u kthye dhe pikturoi ato që pa! (video)


Ke befasuar një vajzë e vogël e cila pretendon se vdiq, shkoi në ferrë, u rikthye dhe “pasqyrojë” gjithçka pa aty!
Pretendimi i një vajze nga Koreja, se ajo vdiq, shkoi në ferrë dhe u ringjallë, pra u rikthyer në jetë, ka shokuar mbarë opinionin.
Madje, ajo pretendimet i ka shoqëruar dhe me një sërë pikturash të saja të cilat pasqyrojnë situatën në botën tjetër, duke u kthyer në epiqendrën e debateve për pretendimet e saj.
Ndërkohë vlen të theksohet se janë një sërë shkencëtarësh, siç mjekë, psikolog etj, të cilët janë vënë në një garë për të nxjerrë në dritë të vërtet rreth kësaj historie, e cila edhe pse duket e pabesueshme, bëhet shumë e besueshme nga aftësia e vajzës për të pikturuar me mjeshtri shumë të madhe ato çka ajo pikturon, piktura që kanë një përmbajtje shumë të çuditshme deri të pazakontë për gjithkënd./alb-observer.com/
Gjithsesi, për shkak se përmbajtja e video s është e frikshme dhe nuk këshillohet për të mitur, jeni të lutur ta ndiqni atë KETU !