Shikoni se ç’ndodhi kur u bllokoi rrugën rojeve mbretërore! (video)


Donte me çdo kusht një fotografi!
Por nuk llogariti se në ato momente po kalonte patrulla e rojeve mbretërore, të cilët shikojnë vetëm drejtë si kali…
Kështu bashkë me të dashurën e tij, vendosën që të ecte para rojeve vetëm e vetëm për t’u fotografuar, por… nuk llogaritur ritmin e tyre dhe e dini se ndodhi?
E dimë që keni kureshti, por që ta shuani atë shikoni videon në vijim: