Fenomeni paranormal që tmerroi Ankaranë! (video)


Ka marrë dhen dhe ka befasuar qytetarët e Ankarasë, një fenomen i pashpjegueshëm i cili u shfaq papritur në qiellin e qytetit…!

Papritur, në qiell shfaqet një cikët i rrumbullakët dhe formë spirale, teksa del një objekt nga “zemra” e saj!/alb-observer.com/Shikoni sesi aktivizohet dhe zhvillohet ky fenomen: