E pabesueshme! A e dini se sa kushton një kartëmonedhë 500 euro?


Është shokuese por mëse e vërtet!
Që të prodhohet një kartëmonedhë 500 eorushe nga ELITA, nevojiten pikërisht vetëm 2.6 euro, po, po 2.6 euro… bojëra etj.
Pasi mos harroni faktin se është vetën një copë letër e thjeshtë!
Më e çuditshmja e çështjes është se ne besojmë se kartëmonedha e 500 eurove ka një vlerë shumë të madhe, por në realitet ne punojmë (ata të cilët kanë rroga të tilla) për atë me vetëm 3 euro (vërtet) në muaj!
Kështu, për ata të cilët disponojnë shuma të mëdha parash, është më e udhës t’i investojnë apo ti shkëmbejnë me flori, pasi ku i dihet, globalizimi po bënë punën e tij!
Mos ziheni në befasi dhe pastaj nuk dini si të reagoni, pasi banka botërore mund të bëjë ndonjë të pa bërë, kush jep llogari, në fund të fundit bëjnë ç’të duan dhe nuk u bëhet vonë…/alb-observer/com/