Çmenduria… Kishte marrëdhënie seksuale me një pelë, vetëm e vetëm se…!


Ka çuditur opinionin amerikanë historia e Andrew Mendoza, i cili kishte probleme në lidhjen e tij dashurore dhe për këtë ai iu dertua një… pele!
I riu amerikanë nga Teksasi, priste telefonatë nga e dashura e tij një mbrëmje. Por, në mendjen e tij gjërat ishin shumë të komplikuara, kështu vendosi se nëse ajo nuk i telefononte ai do ti drejtohej… pelës së komshiut!
E dashura e tij, nuk i telefonoj atë natë Mendoza-ën dhe ai pa humbur kohë kreu marrëdhënie me një pelë!!!
Madje më e çuditshmja, është se pas arrestimit të tij dhe paraqitjes para trupit gjykues, i riu tentoi të… bënte fëmijë me pelën, pasi mendonte se mund ta linte shtatzënë! Ky pretendim i tij befasoi dhe habiti gjithë sallën e gjyqit dhe të pranishmit.
Përfundimisht Andrew Mendoza, u dënua nga trupi gjykues me 4 vjet heqje lirie./alb-observer.com/