E pabesueshme! Shfaqet nga askund, ngre makinën e izoluar mbi shinat e trenit… dhe zhduket! (video)


Edhe pse Rusia nuk shquhet për super-njerëz, kjo nuk do të thotë se aty nuk ekzistojnë të tillë.
Një shofer ngeci me makinën e tij mbi shinat e trenit, edhe pse më një kohë të gjatë tentonte ta largohej andej, por pa rezultat.
Papritur shfaqet një “seperman”, i cili pa hezituar e ngriti makinën ne ajër e nxori thuajse në rrugë she u largua me makinën e tij.
Siç dhe do e shikoni në videon që alb-observer.com ju parqet, ai e ngriti makinën në këmbë, e shtyu si një lodër dhe kështu ç’bllokoi shoferin e pafat që ishte izoluar mbi shina ku rrezikonte jetën nga treni./alb-observer.com/
Ndiqeni atë në këtë video të regjistruar nga një amator, i cili po luante me kamerën, por nuk e imagjinoi se do filmonte “Superman-in”: