Nuk mund ta besoni se ç’ndodhi disa sekonda pas kësaj fotografie…!!!


“Afrohu edhe pak tek rinokeri”, i tha trajnuesi i kafshëve të egra vajzës dhe ajo e bëri!
Incidenti ndodhi në Johanesburg, kur 24-vjeçarja West Rand shkoi së bashku me të dashuron e saj të fotografohej pranë rinokërve.
Madje, pronari i parkut i tha asaj që të afrohej sa më pranë kafshëve të egra, por sa u shkrep fotografia, 24-vjeçarja përfundoi në spital në gjendje të rëndë.
Por, falë ndërhyrje së menjëhershme të mjekëve e kaloi rrezikun për jetën./alb-observer.com/