Reklama që u ndalua për shkak të… tmerrit! Kujdes pamjet janë të ashpra! (video)


Nëse vërtet jeni delikat ndaj pamjeve të ashpra, ju këshillojmë të mos e shikoni!

Ishte pikërisht kjo reklamë të cilën alb-observer.com, e sjell pranë jush e cila u ndalua të shfaqej në kanalet televizive, për shkak të përmbajtjes së saj të ashpër!

Pra ajo u konsiderua si Video e Tmerrit!
Në video shfaqen një mori zombies të cilët vërsulen nëpër…

Ndiqni videon dhe do e kuptoni, e gjeni KETU!